İSTANBUL / SARIYER - Osman Saçmacı Ortaokulu

Osman Saçmacı Ortaokulu

Zergerdan Sokak No31 Reşitpaşa Sarıyer İstanbul
Vizyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri ile ilköğretimin amaçları doğrultusunda hayata ve üst öğretim kurumlarına hazırlamada, çalışanlarımızla beraber sürekli değişim ve yenilik için istekli olan, bilgiyi paylaşan en iyi okullardan biri olmaktır.
Misyon
Mis Öğrencilerimizi, Atatürk ilke ve inkılâplarının aydınlatıcı ışığı doğrultusunda, bilimsel düşünen araştıran, demokratik, sorgulayan, çevreye duyarlı, estetik duyguları gelişmiş, teknolojik gelişmelerin farkında, dengeli duygusal gelişim içinde, yaratıcı bilgiyi kullanan ve davranışa dönüştüren özgüveni gelişmiş ulusal ve evrensel değerleri benimsemiş başarılı nesiller olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tamgün
Doğalgaz Kalorifer
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kaymakamlık Merkezinin bulunduğu Ferahevler mh.´sine 5 km,Sarıyer merkeze 15 km İlçe milli eğitim müdürlüğüne ise 3km uzaklıktadır